Bellinkplein 1, 4331 GZ, Middelburg 0118 61 25 65Di - Do: 8:00 - 17:00

Invisalign

Invisalign

Prachtige tanden dankzij de doorzichtige beugel, Invisalign

Wat zijn de voordelen van invisalign

Een doorzichtige beugel biedt allerlei voordelen ten opzichte van een traditionele beugel. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij.
Geen vaste afspraken

Effectief en snel

Invisalign is een relatief snelle methode om uw tanden te corrigeren. In veel gevallen kan binnen drie tot acht maanden al het gewenste resultaat bereikt worden. U hoeft bovendien minder langs te komen voor controles.

Invisalign

Makkelijk

U geniet van veel meer vrijheid wanneer u voor invisalign kiest. U kunt de aligners dragen tijdens het sporten en ze zijn subtiel genoeg om naar uw werk te dragen. U kunt de beugel bovendien uitnemen wanneer u gaat eten of tijdens belangrijke gelegenheden.

schoon

Schoon

Doorzichtige beugels zijn bijzonder makkelijk te onderhouden. U kunt de alginers uitnemen en reinigen met een tandenborstel, waarna u ook uw gebit volledig kunt poetsen. Er zitten geen draadjes of brackets in de weg.

veilige beugel

Veilig

Deze beugel is veiliger dan veel andere soorten, want het risico op ontstoken tandvlees, gaatjes of wondjes in de mond is aanzienlijk kleiner. Dat komt doordat de beugel gewoon uitgenomen kan worden, waardoor u uw gebit normaal kunt verzorgen.

Hoe werkt invisalign bij Verwijspraktijk Walcheren?

Wilt u invisalign laten aanmeten bij Verwijspraktijk Walcheren? Dan werkt u in drie stappen naar een mooie lach toe.
1

Intake

Tijdens een eerste intake bespreken wij alle mogelijkheden met u. Dit gesprek houdt u samen met de orthodontist. We kijken wat invisalign voor u kan betekenen en beantwoorden al uw vragen. Na deze intake heeft u alle tijd om zelf te bepalen of u door wilt gaan met de behandeling.

2

Behandelplan opstellen

Besluit u dat u met de behandeling wilt starten? Dan maken wij röntgenfoto’s en een afdruk van uw gebit. Vervolgens wordt er met deze afdruk een video gemaakt die laat zien hoe uw gebit kan worden gecorrigeerd. U krijgt dus een duidelijk beeld van het mogelijke eindresultaat. Bent u tevreden? Dan gaan we door naar stap 3.

3

Start van de behandeling

Wij bestellen de beugel die op maat gemaakt wordt. Zijn de aligners binnen, dan komt u langs voor een behandeling waarbij wij doorzichtige bolletjes op uw tanden plaatsen. Deze bolletjes houden de beugel op zijn plek. Vervolgens draagt u de beugel 20 tot 22 uur per dag, waarbij u de beugel iedere 2 weken verwisselt voor een nieuw exemplaar.

Bent u op zoek naar een subtiele manier om scheve tanden te corrigeren? Ontdek dan de mogelijkheden met invisalign. Dit is een doorzichtige beugel die helemaal op maat wordt gemaakt. De beugel wordt niet vastgezet en is dus uitneembaar. Om de twee weken verwisselt u de beugel, waarbij uw tanden geleidelijk gecorrigeerd worden. Heeft u interesse in invisalign? Verwijspraktijk Walcheren is gespecialiseerd in orthodontie en helpt u verder.

Kosten invialign

De kosten van een invisalign-behandeling is afhankelijk van uw behandelplan en behoeften: de duur en type correctie. Daarom is het lastig om vaste prijzen te noemen. In sommige gevallen wordt de behandeling vergoedt door de zorgverzekering. Controleer hiervoor uw polis. U kunt het behandelplan alles nalezen en het kostenoverzicht van de voorgestelde behandeling, voordat uw een beslissing maakt. 

Betalingsregeling 

Een betalingsregeling is mogelijk via het Infomedics. Bij Verwijspraktijk Walcheren wordt het innen en versturen van rekeningen uitbesteedt aan Infomedics. Meer informatie? 

Krijg ik direct mijn beugel (aligners)?

Nee, de sets worden per fase gemaakt, afhankelijk van het behandelplan. Zo bereiken we doeltreffend het doel.

Kan er in termijnen betaald worden?

Dat is mogelijk via Infomedics. Verwijspraktijk Walcheren besteedt het innen en versturen van facturen aan Infomedics. Meer informatie?

Vergoedt de verzekering de beugel?

Dat is afhankelijk van het aanvullende zorgverzekering. Lees hiervoor uw polis.

Wie is de behandelaar?

De behandelaar is een orthodontist. Dit is een tandarts gespecialiseerd in orthodontie. Bekijk ons team. 

Hoe vaak heb ik een afspraak tijdens de behandeling?

Dit is minder vaak dan bij een reguliere beugel. De aligners kunt u namelijk elke twee weken zelfstandig wisselen en u hoeft hiervoor niet langs de praktijk te komen.

Uw droomgebit dankzij Verwijspraktijk Walcheren

Droomt u dus van een prachtig recht gebit en heeft u interesse in een doorzichtige beugel? Neem dan contact op met Verwijspraktijk Walcheren om een afspraak te maken voor uw intake.